Bel nu: 020-6536200

Waarom kiezen voor City Air?

Wanneer u iets wilt verzenden dan is het van belang dat u dit met een betrouwbare partner doet. U geeft immers uw goederen uit handen om dit vervolgens de wereld over te laten verzenden. City Air Express bestaat sinds 1989 en heeft dus ruim 25 jaar ervaring en dan hebben we het nog niet over de gezamenlijke ervaring van het totale personeel. Dit zal tegen de 100 jaar aanlopen!

24/7 bereikbaar speciaal voor u!

City Air Express is in tegenstelling tot de vele grote integrators zoals DHL en TNT wel gewoon 24/7 bereikbaar. Problemen in de transport en dan met name internationaal transport spelen zich vaak s’avonds en s’nachts af en als er dan niemand te bereiken is kan dit de problemen alleen maar groter maken. Dat is het voordeel van een bedrijf waar het team nog hart voor de zaak heeft!

Concurrerende tarieven zodat u wat meer overhoudt!

Wij proberen u altijd de meest gunstige tarieven te offreren. Vaak is het nog goedkoper om het via ons te boeken bij DHL dan wanneer u dit zelf doet. Wij kunnen hierdoor bulk inkopen en daardoor zeer gunstige tarieven afgeven.

Persoonlijk contact zodat u ons leert kennen!

De mensen bij City Air Express houden van persoonlijk contact. Het is al erg genoeg dat de winkels uit onze winkelcentra verdwijnen. Vandaar dat wij onze relaties opbouwen door middel van persoonlijk contact zodat je elkaar echt leert kennen behalve alleen van het emailen.

Geen doorkeuzemenu’s en wachttijden meer als u belt!

U kent het wel. U belt een leverancier en u komt in het keuzemenu terecht. 25 minuten verder hangt u nog steeds aan de lijn. Vervelend en duur tegelijkertijd. Bij ons zult u dit niet ervaren. Wij nemen de telefoon handmatig op waardoor u sneller geholpen bent en u weer kunt verder gaan waar u mee bezig was.

Hoog servicelevel zorgt voor de grootste namen als klant!

De reden dat wij de grootste bedrijven tot ons klantenkring mogen rekenen is vanwege onze zeer hoge servicelevel. Wij doen er absoluut alles aan om uw zendingen op tijd af te leveren. En indien er een probleem is zult u dit direct van ons horen. Wij houden er dus ook van om zeer transparant op u over te komen.

Ontmoet City Air Express en sta versteld!

Indien we uw interesse hebben gewekt kunt u hier een offerte aanvragen of u kunt ons bellen op nummer Bel: 020-6536200. Wij willen u heel graag spreken.

Offerte Aanvragen Contact Aanvragen

 

Waarom Wij?
  • 34 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar
  • Concurrerende tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Geen doorkeuzemenu's
  • Hoog servicelevel